Om salon Hair by Hvid

Velkommen til HAIR BY HVID – Jeg hedder Karina Hvid Brandstrup. Hos mig er du omdrejningspunktet – Jeg sætter min lid til professionel vejledning, tid og nærvær.

Salonen finder du på Tjørntvedvej 31 i Stenlilles rolige ramme væk fra byens støj.

MØD FRISØREN
KARINA HVID

Jeg hedder Karina Hvid Brandstrup. Jeg har været uddannet frisør siden februar 2011. Sideløbende har jeg været på forskellige kurser og videreuddanner mig stadig løbende. Dog er det først nu, ultimo 2021, at jeg har valgt at gå helhjertet ind på have min egen hjemlige salon.

Indtil da har jeg sideløbende arbejdet i Nicolai brudekjoler. Hvilket har bidraget til, at jeg har øje for former, stil og klædelighed. Med rette erfaring er jeg nu klar til. at springe ud i det, jeg brænder allermest for. Nemlig at byde jer velkommen i min salon.

Skal du være den næste glade kunde?

OM SALONEN
HAIR BY HVID

HAIR BY HVID er beliggende i landlige omgivelser i udkanten af Stenlille. Jeg er en familievenlig frisørsalon, med fableaagtige priser. Hvis du kommer 2 eller derover fra samme husstand gives der 10% på klipningerne.

Jeg opfylder dine ønsker, behov og efterlader dit hår sundt og velplejet. Jeg benytter kun eksklusive produkter der samtidigt ikke skader miljøet. Derfor finder du kun eksklusive produkter i salonen, der samtidig ikke er skadelige for miljøet. I min produktsortiment kan du finde produkter fra ID hair Elements Xclusive. Denne serie indeholder både pleje- og stylingprodukter, og er alle uden parabener og allergene parfumer.

Salonen er nyligt bygget, og findes på førstesalen i mit hjem. Her er rammer lyse og med højt til loftet.

Jeg tilbyder:

• Herre- og Dameklip med og uden hårvask.
• Hårfarvning; helfarve, lysestriber( babylights, balayage, solstrejfmm).
• Ret- og Farvning af  bryn og vipper.
• Opsætning af brude- eller gallahår