Behandlinger

Jeg tilbyder flere forskellige slags behandlinger. Det meget sjældent jeg laver en farve behandling, der er den samme farve fra bund til spids, da jeg elsker at lege med farverne. Af natur er vi mørkere i hovedbunden end vi er i væres længder og dermed, så farver jeg ofte bunden en tone mørkere end dine længder, dette er også kaldet for en color-melt, altså jeg få farverne til at ’flyde’ sammen. 

BEHANDLINGER
MED FARVER

Min farve serie er bygget op på flg:

  • 70% mindre ammoniak, hvilket giver en skånsom behandling og minimere hovedbunds problemer.
  • Kæmpebambus, som styrker håret på grund af sit høje indhold af silica.
  • Blåbær som indeholder antioxidanter, som beskytter håret mod oxidativ stress.
  • Arganolie som er rig på E-vitaminer som hjælper håret med at styrke elasticitet og glans.
  • Og så de Dansk produceret.

Striber

Striber kan både være lyse, mørke, røde, tykke og tynde. Men fældels for dem alle er at de giver plads til dit eget natur, og dermed et flot spild i håret. 

Babyligthts

Babylights er helt finetætte striber, hvor jeg næsten ikke kan ligge flere pakker i håret. Dette giver en meget lys effekt og efterlader dermed ikke meget af dit eget natur hår, i modsætning til striberne. 

Balayage

Balayage er en frihåndsteknik. En Balayage er typisk mørk i bunden og fader ud til lyst i længderne. Den kan laves med en farvet mørk bund eller hvor vi udnytter dine egen natur bundfarve. Jeg kommer altid en gloss eller anden toning over. 

 Balayage er fantastisk hvis du ønsker et lyst hår men ikke orker den markante udgroning 

BEHANDLINGER
MED FARVER

Er du træt af stort, kruset, krøllet, filtret eller uregerligt hår?? Så er en keratinbehandling måske noget for dig? Keratin Gold treatment er den første keratin behandling på markedet, der sikre sunder vilkår for frisøren, gæsten og håret og er stadig den ubestridte markedsleder inden for keratin treatments.

Systemet udglatter alt slags krøl, gendanner glans, reducerer volume og gør håret nemt at style og styre, selv i fugtigt vejr. Med en minimal dampudvikling garanteres et uovertruffet resultat med en holdbarhed, som kun Keratin Plus Gold kan levere. Håret efterlades regenereret, sundt, glat og med en eksklusiv følelse. Din tilfredsstillelse er altid min højeste prioritet. For at opnå dette, er det vigtigt med en grundig, professionel og præcis diagnose af håret, alt dette sker i selve konsultationen. Til at starte med, er du meget velkommen til at sende mig et billede af dit hår, så kan jeg vejlede dig i, hvilken treatment der passer bedst til dig, inden du kommer i salonen. 

Keratin Gold

Ekstra glat effekt. Særligt velegnet til stort fyldigt hår, krøl, afro hår, som ønsker et ultimativt glad hår samt Volume reduktion. Farvebehandlinger kan ikke udføres samme dag, men 14 dage før eller 14 dage efter. Holdbarhed 5 måneder og til permanent med den rette hjemmepleje. 

Keratin Infinity 

Glat effekt. Anti-frizz. Volume reduktion. Perfekte krøller. Særligt velegnet til let krøl, typisk skandinavisk hår filter og let laver knuder på sig selv. Farvebehandlinger kan ikke udføres samme dag, 7 dage før eller 7 dage efter. Holdbarhed op til 5 måneder med den rette hjemmepleje.

Keratin Infinity ice 

Glat effekt. Anti-frizz. Volume reduktion. Særligt velegnet til platin blondt og gråt hår, let krøl, typisk skandinavisk hår filter og let laver knuder på sig selv. Farvebehandlinger kan ikke udføres samme dag men  7 dage før eller 7 dage efter. Holdbarhed op til 5 måneder med den rette hjemmepleje.

Keratin Adamantion 

Glatter effekt. Anti-frizz. Volume reduktion. Perfekte krøller. Velegnet til skandinavisk hår, let krøl og krus. Denne behandling kan udføres i forbindelse med en farve behandling. Holdbarhed op til 3 måneder med den rette hjemmepleje. Efter endt behandling er alle vasket og føntørret – intet glatjern er brugt til styling. Dog med en indtagelse – adamantion bliver ikke vasket efter endt behandling ved udglatning.